Nienke Prein: dé expert in  ASMR Hoofdmassages

Hoe ontspan jij? Zelf ervaar ik diepe ontspanning tijdens een hoofdmassage of het kijken naar ASMR video's. Ik ontdekte een aantal jaren terug dat ASMR een wetenschappelijke term is met een bewezen ontspannend effect. Ik voel ASMR als iemand aan mijn haren zit en bij het horen van rustige, zachte geluiden. 

Mijn doel is jou een unieke ASMR ervaring geven, zodat je volledig kunt ontspannen!

Tijdens mijn zwangerschap ontstond het idee om ASMR en hoofdmassages te combineren en eind 2020 opende ik mijn salon aan huis. Er hangt een fijne energie, waarin je volledig tot rust komt. De sessies zorgen voor een ultiem ontspanningsmoment, waarbij je aankomt in het hier en nu en er even niets moet.

De aanrakingen zijn rustig en zacht en zo ontspant je hele lichaam, terwijl de focus op je hoofd ligt. Je gedachtes worden minder, je ademhaling vertraagd en zo zak je weg in een diepe ontspanning. Je voelt je na de sessie opgeladen, rustig en volledig zen.

Er zijn zes verschillende sessies waaruit je kunt kiezen

Je vindt meer informatie op deze website, Social media en YouTube. Heb je nog vragen, neem gerust contact op. Dit kan via WhatsApp, bellen, mailen of vul het contact formulier in.

En wil je meer weten over het ontstaan van ASMR Hoofdmassages en mijn reis als ondernemer? Luister dan de podcast!

Liefs, Nienke