Onderdeel van het team van Nienke Prein

Eva

Expert in ASMR Hoofdmassages

Onderdeel van het team van Nienke Prein

Eva

Expert in ASMR Hoofdmassages

ASMR tool voor extra tingels

Even voorstellen..

Verbinden, zorgen voor mensen en van betekenis zijn, dat is waar ik gelukkig van wordt. Met liefde werk ik al jaren in de zorg en maak ik mij hard voor het welbevinden van anderen. Het belang van zelfzorg kwam tot mij tijdens mijn burn-out.

Er ontstond de behoefte aan tegenwicht om de veeleisendheid en dagelijkse druk in balans te houden. Ik ontdekte de unieke ASMR Hoofdmassage sessies bij Nienke, waar ik diepe ontspanning ervaarde én energie kreeg.

"Graag geef ik jou je verdiende moment voor jezelf, om tot rust te komen, vrij van gedachtes en weg te zakken in diepe ontspanning. In verbinding met je lichaam en geest." 

Uniek onderdeel van de ASMR Hoofdmassages

Dit gevoel wil ik doorgeven..

Het concept ASMR Hoofdmassages bracht mij terug in mijn lijf en bij mijn gevoel van geluk: dít gun ik iedereen en wil ik doorgeven!

Want in onze drukke levens waarin we vooral ‘aan’ staan, altijd bezig zijn en van alles ‘moeten’, gunnen we onszelf weinig tijd voor ontspanning. Graag geef ik jou je verdiende moment voor jezelf, om tot rust te komen, vrij van gedachtes en weg te zakken in diepe ontspanning. In verbinding met je lichaam en geest.

Op dit moment kun je bij mij  als individu of duo terecht voor de Gentle Introduction  en de Release Retreat. De ASMR in combinatie met Yin Yoga Retreat days zijn in ontwikkeling en worden samen met Nienke gegeven. Stay tuned...

Lieve groet, Eva

Deze klanten gingen je voor
ASMR tool voor extra tingels
Eerste salon in Nederland die dit concept ging aanbieden!
Uniek onderdeel van de ASMR Hoofdmassages