Eigenaresse van een salon en een Academy

ASMR Hoofdmassages

Take time to make your head happy

Ontdek de zes verschillende ASMR Hoofdmassages
Eigenaresse van een salon en een Academy

ASMR Hoofdmassages

Take time to make your head happy

Ontdek de zes verschillende ASMR Hoofdmassages

6

unieke sessies

3000+

Ontspannen klanten

100%

ultieme diepe ontspanning

Wanneer heb je voor het laatst diepe ontspanning ervaren?

In dé enige salon in Nederland waar hoofdmassages en ASMR triggers op deze manier worden gecombineerd kun je diepe ontspanning ervaren! Wanneer je last heb van stress, een hoofd vol gedachten of hoofdpijn helpt een ASMR Hoofdmassage je tot rust te brengen. De rest van je lichaam ontspant vanzelf mee, waardoor je 's nachts lekker slaapt. De ontspanning werkt vaak nog een paar dagen door.

Genieten bij de kapper?

Of als iemand je haar borstelt? Dat zijn voorbeelden van ASMR ervaringen, ook wel ASMR tingles genoemd. Een tintelend en rustgevend gevoel wat je door je hele lichaam kunt voelen. De afkorting ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is de wetenschappelijke term voor een ontspannende reactie die je kan voelen bij bepaalde geluiden, geuren of aanrakingen. 

Bekijk en boek

Wat kan je verwachten?

ASMR Hoofdmassages zorgen voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment. De aanmaak van endorfine en oxytocine wordt gestimuleerd, wat maakt dat de stress in je lichaam minder wordt en je geluksgevoel stijgt.


Tevens bevordert het de nachtrust en kan het helpen bij sombere gevoelens, burn-out klachten en hoofdpijn.


In de unieke sessies worden hoofdmassages en verschillende ASMR triggers gecombineerd met als gevolg dat je diepe ontspanning ervaart. Je hersengolven nemen namelijk af en gaan naar het delta-niveau. 


Je hersenen ervaren dit niveau als diepe slaap, maar je slaapt niet. Wel ben je even niet zo bewust van de tijd en ruimte, al merk je wel dat je een ASMR hoofdmassage krijgt. Dit maakt dat je het gevoel krijgt in het hier en het nu te zijn, een moment van pauze, waarbij je steeds dieper wegzakt in de ontspanningsmodus. Klinkt zalig toch?

Het verschil met andere massages en wat is gentle hairplay?

Het verschil met andere massages is groot!
Dat bevestigd elke nieuwe klant. De sessies bestaan namelijk uit de unieke combinatie van hoofdmassage technieken en ASMR triggers. Daarnaast ligt de focus volledig op het hoofd en zijn de aanrakingen rustig en zacht. In elke sessie is gentle hairplay een terugkerende ASMR trigger.

Gentle hairplay is een haarmassage waarbij je haren langzaam worden geborsteld en gekamd. 

Absolute favoriet bij klanten! Door tevens rustig met de handen door je haren te gaan en er zacht aan te trekken wordt je hoofd ontspannen en kalm. Door de verscheidenheid aan borstels en kammen in de salon is gentle hairplay geschikt voor alle haarsoorten, kort of lang!


Tevens worden er tijdens de sessies andere ASMR triggers gebruikt. 
Denk hierbij aan fijne geuren, zachte geluiden zoals een regenstok en andere ASMR tools zoals een haarspin, een ASMR kam, Gua Sha stenen, jade rollers en massagegriffels.

Gentle Introduction

Maak kennis met de unieke combinatie van een hoofdmassage en ASMR triggers. Ontspannen op de luxe wellnessbank terwijl je geniet van gentle hairplay, een nek- en schoudermassage en andere ASMR triggers zoals fijne geuren, zachte geluiden en een haarspin. Bij deze sessie zit je op de luxe wellnessbank.

Investering: €55,-

Pressure Bliss


Zak weg in een diepe ontspanning tijdens een decolleté, hals- en gelaatsmassage. Ervaar diepe rust terwijl er extra aandacht is voor drukpunten in je gezicht en rustige strekkingen van de hals en nekspieren. Geniet van ASMR triggers zoals gentle hairplay, zachte make-up kwasten, een ASMR kam, geuren en rustige geluiden. Tijdens de sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank.

Investering: €75,-

Hair SerenityEen moment van heerlijke ontspanning bij deze ASMR Hoofdmassage terwijl je hoofd, nek schouders en gezicht worden gemasseerd. De combinatie met veel gentle hairplay, massagegriffels, heerlijke geuren, rustige geluiden en een haarspin maken de ervaring volledig rustgevend. Bij deze sessie start je zittend op de luxe wellnessbank en eindig je liggend op je rug.  

Investering: €80,-

Pure RelaxationGa volledig zen naar huis na deze sessie waarbij er geen massageolie wordt gebruikt. Een pure ervaring met een diversiteit aan ASMR triggers. Denk aan veel gentle hairplay, fijne geuren en geluiden, gentle touch, zachte makeup kwasten en haarspinnen. Bij deze sessie start je zittend op de luxe wellnessbank en eindig je liggend op je rug.

Investering: €80,-

Facial HarmonyLangzaam steeds verder wegzakken in een diepe ontspanning terwijl je een zeer uitgebreide decolleté, hals en gelaatsmassage krijgt. Top dit af met ASMR triggers zoals jaderollers, gua sha stenen, veel gentle hairplay, een ASMR kam, een haarspin, fijne geluiden en geuren en je hebt een heerlijke sessie. Tijdens de sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank.
Investering: €85,-

Release RetreatUltieme ontspanning is gegarandeerd bij deze fijne sessie. Laat alle spanningen, gedachten en gevoelens even los terwijl je bovenrug en gezicht worden gemasseerd. Ervaar de rustgevende ASMR triggers zoals een massageknoest, een ASMR kam, een haarspin, heerlijke geuren, zachte geluiden en relax volledig. Tijdens deze  sessie start je liggend op je buik op de luxe wellnessbank en eindig je op je rug.
Investering: €90,-

* Dit is inclusief opstart- en afrondtijd.

Eerste salon in Nederland die dit concept ging aanbieden!

Extra info

Wellnessbank
Tijdens een sessie zit en/of lig je op een luxe wellnessbank. Deze is voorzien van verwarming en kan helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Zo kun je volledig comfortabel toegeven aan de ontspanning. Je vindt de salon in Rheden, dichtbij Arnhem. Er is airco, gratis parkeergelegenheid en betalen kan vooraf online of via een betaalverzoek in de salon.

Cadeaubon 
Heb je een cadeaubon gekregen en wil je die graag inzetten? Neem deze dan mee naar de salon! Let op: deze is alleen in te zetten bij expert Nienke. Je kunt de code niet vooraf invoeren bij het boeken van je afspraak. Cadeaubon kopen? Klik dan hier

Duo sessies
Wil je graag samen komen? Combineer jullie bezoek met een wandeling of lunch in de prachtige bosrijke omgeving of kom 's avonds ontspannen en sluit de dag heerlijk zen af. Klik hier voor meer info.

Onderdeel van de ASMR massages

Gebruik van oliën 

De gebruikte massageolie is pure amandel olie van BeriVita. Liever geen amandelolie? Dan is er abrikozenpitolie van Drs. Leenarts.

Beide oliën zijn onbewerkt, zuiver en puur. Dus geen parabenen of andere chemische hulpstoffen. Met als resultaat een zijde zachte huid die soepel en verzorgd aanvoelt.


Etherische oliën
Er worden verschillende geurenmisten gebruikt. Hierin zitten etherische oliën van sustOILable en Young Living verwerkt. Deze worden gemaakt van verschillende delen van planten. Ook alle etherische oliën zijn puur en onbewerkt.

ASMR tool voor extra tingels
Eerste salon in Nederland die dit concept ging aanbieden!
Uniek onderdeel van de ASMR Hoofdmassages